Januari är här – Så klarar du av att hålla ditt nyårslöfteJanuari är här och året som ingen kommer sakna, 2020, är äntligen över. Nu hoppas vi alla att livet kan återgå till något mer normalt än tidigare och att vi kan leva som innan Corona.

Många har även med sig färska nyårslöften och nu gäller det att lyckas omsätta de här löftena till något produktivt och inte tappa av och bryta dem efter någon månad. Som många av er som läser detta vet är det otroligt viktigt med god hälsa och fysiska träning för att vi ska må bra.

På grund av rådande omständigheter är det inte många som kan besöka gym just nu. Men som tur är finns det många övningar och maskiner som man kan träna med hemma.

Några av de mer populära maskinerna för att träna hemma är träningscykeln samt löpbandet.

Men vi vill även slå ett slag för roddmaskinen som är ett utmärkt sätt att träna hemma då de inte behöver ta så mycket plats som man tror.

Det är även viktigt att du väljer rätt maskin då det skiljer väldigt mycket både sett till pris och prestanda mellan olika modeller.

Det kan kännas överväldigande och svårt att sätta sig in exakt vilken modell som passar din budget och dina krav men som tur är finns det sidor som hjälper dig med detta.

Testlaget hjälper dig som konsument att jämföra olika produkter inklusive träningsredskap.


Glöm sedan inte efter du väl köpt din träningsmaskin att sätta upp tydliga mål som är realistiska och följ upp dem regelbundet.

Istället för att sätta ett fantasimål för 12 månader sätt upp veckomål som är realistiska så du får glädjen av att klara av dem.